Friday, January 28, 2011

WILLY SATAY JEJANTAS SUNGAI RAMAL

hubby chubby dah off duty mlm coz chef kat restaurant dah coti raya!!blik kampung nun jauh di hujung kelate....biasalar org cina nya raya org melayu yg sibuk coti kan kan kan...niway smlm saya, hubby chubby n baby fea p mkn2 kat kedai makan kat jejantas sungai ramal~lama x p...duk ngidam nak mkn satay willy wonka :)
en hubby chubby ate mee soup.n bihun soup for me!

baby fea br bgun tidoq...bgun ja nak mamam :) ni la satay willy wonka :)
nak tempah pun bleh~sedap
**fewdays nih asyik makan makan dan makan lagik~restaurant encik hubby chubby x bkak malam so dats y dia nak try makan sini sinun...saya ikut sajork :)

4 comments:

aZr|n said...

satay gumuk2

mRs aGed said...

nyum nyum!

encikReza said...

aritu g
tp tutup!
huhuhuhuhu

HAYU beautiful handicraft said...

artikel yg cukup menarik.... :)
silakan kunjungi blog kami...
barangkali ada yg tertarik... :)

http://hayubeautifulhandicraft.blogspot.com